dimarts, 11 de maig del 2021

LÍDERS SINDICALS DE LA CUT REBEN AMENACES

 

Al 2019 la CUT, conjuntament amb altres organitzacions sindicals i més de 200 organitzacions de la societat civil, van iniciar la convocatòria del Paro Nacional. El passat 28 d'abril es van convocar noves mobilitzacions en el marc del Comité del Paro per demanar el " respecte de la pau, el dret a la vida i la retirada de les reformes que vulneren el dret a una vida digna". El govern de Duque, arran de les accions de protesta que es van donar, al llarg de tot el país,  va desplegar  l'exèrcit per reprimir, amb extrema brutalitat, les accions convocades.



Davant la continuació de les accions de mobilització i protesta pacífica, Francisco Maltés, president de la CUT Nacional, Omaro Romero, director del Departament de la CUT Nacional i  Wilson Saenz, president de la CUT Subdirectiva Valle del Cauca  han rebut un pamflet on se'ls amenaça.


Des de la Fundació Pau i Solidaritat en solidaritzem amb el moviment sindical, amb la classe treballadora, amb el poble colombià i exigim que es garanteixi l'exercici del dret a la llibertat d'expressió. 

La defensa i exigència dels drets humans no és delicte!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada